Re: Vastgelopen in denken, voelen en doen

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Vastgelopen in denken, voelen en doen Re: Vastgelopen in denken, voelen en doen

#25017

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Dankje wel, maar ik heb zeker minstens net zoveel bewondering voor vrijwel iedereen hier hoor. Ik weet nl niet wat erger is, lichamelijke klachten/psychische klachten/eetstoornissen: als ik daar over lees dan lijkt mij dat echt zo moeilijk.

Iedereen heeft zo zijn/haar eigen problemen, en hier zitten wij met een stel mensen die allemaal op min of meer op dezelfde manier tegen voeding aan kijken en proberen gezond te worden.

Ik ben dan misschien wel redelijk optimistisch, maar ik kan nog steeds niet mijn been heffen en ik kan nog steeds niet iedere dag zelf poepen.

Jij kunt dat misschien weer wel, maar lukt het nog niet om altijd even positief te denken…zo heeft iedereen nog dingen die verbeterd kunnen worden.

Ik heb geen idee waar ik deze flexibele levenshouding vandaan heb, mijn vader had het ook. Wat overigens niet wil zeggen dat ik nooit in de put zit, en ik heb mijzelf soms wel heel zielig gevonden hoor.

Ik zit alleen geen dagen in de put, maar na 1 nacht of dag ben ik er wel weer uit.

En ik merk dat deze voeding mij goed doet, ik geniet van alle kennis die hier op het forum rond zwerft. Ik houd ook van de discussies. Het dwingt mijzelf nl ook weer tot nadenken.

En vooral als er een beetje humor aan te pas komt, het kunnen relativeren, het lachen om jezelf of een opmerking die iemand maakt. Gaaf.