Re: varkensvlees

#56237

simone
Bijdrager

Varkens zijn één van de meest intelligente en schone dieren die je je maar kunt bedenken maar omdat de varken vanwege gezondheidsredenen in het Jodendom en door de Ismalieten verboden is denken veel mensen dat het onreine dieren zijn en ook andere fabels doen de ronde zo van als je varkensvlees eet zou je niet meer jaloers zijn of dat je karakter veranderd etc. etc.

Of ze zeggen dat een varken echt alles eet en ook vieze dingen en daarom moeten we het niet eten maar dan denk ik, kijk eens wat een kip in zijn natuurlijke omgeving naar binnen werkt. Dat wordt toch ook gegeten?

Of dat een varken een modderbad neemt maar dat is hun natuurlijke huidverzorging, ze kunnen immers niet overal likken.

Mij is altijd geleerd dat varkensvlees heel vies smaakt zodat ik het niet zou eten.Grappig toch?

Wij zijn zelfs een keer varkens gaan knuffelen.Het zijn heel leuke en lieve dieren hoor en mensen die varkens vies vinden zonder eerst onderzoek gepleegd te hebben moeten er maar eens bij stilstaan dat geen een dier zo veel op de mens lijkt als een varken.

Varkens in hun natuurlijke omgeving:Wanneer ze buiten lopen besteden ze ongeveer 8 uur aan het zoeken naar voedsel, waarvan ze 2 uur wroeten, d.w.z. met de wroetschijf door de aarde heen gaan op zoek naar zaden, wortels en kleine dieren.

Ik vind een hangbuikzwijn echt schattig.Één van mijn favoriete dieren.

Oh ja bijna vergeten. Mijn vrouw heeft toen ze als kind zijnde nog varkensvlees at een worm gekregen door niet goed doorgebakken varkensvlees te eten vertelt ze me elke keer.

Daarom serveren ze half doorbakken beef maar dan als rund en niet als varkensvlees.

Correct me if I’m wrong.