Re: vaccinaties

#21986

Webmaster
Bijdrager

Danielle,

Wat me wel opvalt is dat je te vaak verzandt in stress en strijd, waardoor je dit soort dingen ook gedeeltelijk over jezelf afroept. Dit maak ik vooral op uit de toon waarmee je dit soort verhalen verwoordt. Ik vind deze woorden van Lievergezond goud waard en wil ze nog even onderstrepen, zodat jij er niet te snel overheen leest:

Quote:
Ik zou niet te veel inhoudelijke discussies voeren in dezen en je beroepen op de integretiteit van je lichaam en dat van je kinderen op dan wel filosofische principiele dan wel geloofsgronden (dus de integriteit van het lichaam van jou en van je kinderen en dat vaccineren daar volgens jou een inbreuk op is).

Over grondrechten en basisprincipes valt niet te discussieren.

Wat ze zegt is dat het gaat om innerlijke zekerheid. Mensen strijden alleen maar met elkaar omdat ze zichzelf nog niet goed genoeg hebben weten te overtuigen van hun eigen standpunt. Ik kan het weten, ik was vroeger ook zo’n ‘strijder’. Nu kan ik nog weliswaar stellig overkomen zo nu en dan, maar ik verspil mijn energie niet meer aan overloze strijd met anderen om mijn ‘gelijk’. Ik merk dat jij veel energie weg laat lekken aan zinloze strijd.

Mike