Re: vaccinaties

#21984

ruud
Bijdrager

http://www.metronieuws.nl/plus/een-prikje-en-je-bent-van-het-roken-af/SrZleg!vLsv8Zh40f38I/

Quote:
Stoppen met roken kan straks met een injectie bij de dokter.

Bron: METRO

Eén prikje en je bent van het roken af

Eén injectie en je bent van het roken af. Binnenkort verkrijgbaar bij je huisarts.

Wie wil stoppen met roken krijgt ontwenningsverschijnselen. Het lichaam moet er aan wennen dat het geen nicotine meer binnen krijgt en schreeuwt moord en brand. De lust om toch weer een peuk op te steken wordt zo sterk, dat je bijna aan niets anders meer kunt denken.

Aan de Amerikaanse technische universiteit MIT hebben ze een radicaal idee om stoppen met roken te vergemakkelijken. Daar hebben ze een vaccin ontwikkeld dat zorgt dat de nicotine je hersens niet meer kan bereiken. Je kunt dus aan een sigaret lurken wat je wilt, je krijgt niet dat gelukzalige gevoel van de nicotine-rush. Roken wordt daardoor ineens een totaal nutteloze bezigheid.

Het SEL-068 vaccin laat het lichaam namelijk geloven dat nicotine een virus is. Het afweersysteem van het menselijk lichaam valt het daarom aan en vernietigt de nicotine voor het de hersens kan bereiken.

Het vaccin wordt nog dit jaar op mensen getest en zal – als alles goed gaat – over een paar jaar op de markt komen. Waarschijnlijk ook in Nederland.

P.s.: als ik naar mijn vriend kijk die pas gestopt is met roken zijn de belangrijkste verschijnselen: detoxverschijnselen (die zijn echt niet gering) en het probleem van de bloedsuikerspiegel dat gemaskeerd wordt door roken https://www.fatsforum.nl/topic.php?id=668#post-13460 , geen ontwenningsverschijnselen.

Vaccinaties werken zowiezo averechts in op de gezondheid in mijn optiek, maar de ontwenningsverschijnselen na stoppen met roken wijt ik vooral aan de bloedsuikerproblemen (roken maskeert bloedsuikerproblemen) en de detoxverschijnselen en daar kan een vaccinatie niet tegen helpen.