Re: vaccinaties

#21911

ikke
Bijdrager

Zelf heb ik een aantal vaccins niet gehad, omdat ik als kind altijd ziek, zwak en misselijk was en ook nog eens niet goed tegen die dingen kon. Ze hebben er maar vanaf gezien toen.

In ieder geval heb ik niet de neiging te wereld te verbeteren en anderen te overtuigen. Bij een aantal zaken heb ik voorzichtig wel eens iets laten vallen, maar ik heb gemerkt dat mensen er niet altijd (lees: in mijn geval nog nooit) voor open staan. In dat geval hou ik dus mijn mond tot ze ernaar vragen en begin ik gewoon bij mezelf.

Als ik ooit kinderen zou kunnen/willen krijgen, zou ik nog eens goed gaan uitzoeken hoe of wat. De enige informatie die ik over vaccins heb, is die via Ron Fonteine. Prima dat hij de klok luidt, maar dan weet ik nog steeds niet waar de klepel hangt… En misschien weet hij dat ook wel niet. In ieder geval geloof ik niet dat ik me zou laten overhalen door een of andere arts of het consultatiebureau of wat dan ook als ik tot de ontdekking kom dat ik inenten niet zo’n goed idee vind. Maargoed, dat is en blijft een hypothetische situatie.