Re: vaccinaties

#21909

Kia Ora
Bijdrager

Mijn kindjes zijn gedeeltelijk gevaccineerd. Ik heb na heel veel speurwerk e.e.a. gevonden over ‘ingredienten’ van vaccins en waar ze voor bedoeld zijn. Het enige waar ik voor laat vaccineren is Polio omdat hiervan naar mijn mening de ziekte erger is dan het vaccin en hepatites B vanwege de soms onduidelijke symptomen. Gelukkig waren ze op het bureau heel makkelijk hierin. De vaccins worden nu door de huisarts gegeven. Maar ook ik heb de eerste twee jaar gewacht. Ik heb veel gehad aan mijn natuurgeneeskundige die mij van veel info voorzag en de voors en tegens goed kon uitleggen. Vandaar mijn/ onze keus.

Nu is het zo dat ik dichtbij een Christelijke haard (Urk) woon en niet vaccineren hier veel meer voorkomt dan in ‘de grote stad’. Ik denk dat er daarom ook minder weerstand vanuit het bureau hiertegen is. Een vriendin en mijn schoonzusje laten ook niet vaccineren en hebben hier nooit problemen mee gehad.

BTW ik blijf wel oproepen krijgen. Als ik een vaccin ‘gemist’ heb, krijg ik een maand ofzo later een herinnering. Dit wordt stelselmatig genegeerd uiteraard, maar kennelijk wordt het dus niet doorgegeven aan het RIVM en blijft het bij slechts een notitie in het dossier.