Re: Twee mooie boeken

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Twee mooie boeken Re: Twee mooie boeken

#23787

Kia Ora
Bijdrager

😀 Afdwalen kan interessante gedachtespinselen opleveren… Het zij je vergeven! 😉

En ik begreep volkomen hoe jij t bedoelde, het ging mij ook om het artikel zelf en niet om het feit dat jij het er neerzette, dus zeker niet persoonlijk bedoeld! Wat ik trouwens altijd wil voorkomen, omdat iedereen anders in elkaar zit, andere behoeften, interesses en noodzaken heeft. Daarom vond ik dat stukje ook iets te kort door de bocht. Elk verhaal heeft altijd twee kanten (en daarom is het verdraaid lastig om goeie keuzes te maken, vind ik).

Mijn achtergrond is orthomoleculair dus ik heb me een tijd stevig verdiept in supplementen en om beter te worden, merkte ik dat ze me erg hielpen. Ik heb zelf de hoeveelheid nu aardig teruggeschroefd en hou bepaalde dingen achter de hand voor bv een verkoudheid of andere ziekte. Ik blijf het een interessante discussie vinden of je puur en alleen met voeding idd een dusdanige basis hebt dat je daar en van opknapt en geen tekorten meer hebt. Ik denk dat dit per persoon verschillend zal zijn, maar ik vind het zelf heel moeilijk om dat zo aan te nemen. De levertraan en goeie boter zijn hier ook standaard onderdeel van de dagelijkse voeding, ik merk gewoon ook bij de kids dat ze het hier heel goed op doen.

Waar haal jij Jersey boter vandaan? Bij mijn schoonfamilie in de UK is het gewoon in de winkel te krijgen, maar ik heb het hier in de vergeten uithoek die ik thuis noem, nog niet gevonden.