Re: Twee mooie boeken

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Twee mooie boeken Re: Twee mooie boeken

#23794

ruud
Bijdrager

Hoi Heleen (zonder q dan maar!: u vraagt wij draaien:-)),

over fructose gesproken:

die site waar jij over parasieten had gelezen http://metenisweten.org/ -dank daarvoor!- (ik heb velletjes op mijn nagelriemen sinds kort weer en bijt nagels! – is het een gevolg of een oorzaak van parasieten) daar staat een hele enge vetgedrukte passage over fructose:

Quote:
Fructose hoopt zich op in het lichaam. Na 10 jaar zit het er nog gewoon in, ook al ben je allang gestopt met het gebruik ervan. Dit ondermijnt je spijsvertering- en immuunsysteem ernstig en de kans op hart- en nierziekte, diabetes, CFS (vetzucht), en problemen met de schildklier, blindheid en spierziekte neemt steeds verder toe.

Ik heb vroeger een tijd lang heel veel vruchtensappen gedronken…

(maar er staat trouwens dat vruchtensappen uit vers fruit niet zo´n ramp is – dat is misschien voor een klein deel waar – gezien Mikes eerdere kanttekeningen bij veel hedendaags fruit )

De site gaat verder erop:

Quote:
IN DE PRAKTIJK blijken beide zoetstoffen zeer gevaarlijk te zijn. Bij regelmatig gebruik van light produkten, energiedrankjes, Red Bull, vruchtensappen e.d. zetten, na verloop van tijd, deze zoetstof kristallen zich af overal in je lichaam o.a. ook op je ooglens. Hierdoor ga je slechter zien. Wanneer je ook nog bloedingen in je oog krijgt, is dit een teken dat je een vérgaande staat van vergiftiging hebt door zoetstoffen. OP DAT MOMENT KUN JE NOG STEEDS TERUG. STOP ONMIDDELLIJK MET LIGHT PRODUKTEN, CANDAREL, ZOETJES, ENERGIE-, FRISDRANKEN EN VRUCHTENSAPPEN. BLIJF JE DOORGAAN MET HET GEBRUIK VAN DEZE ZOETSTOF DAN IS HET VOLGENDE STADIUM EEN HERSENTUMOR.

Nou lekker allemaal: maar wat ik niet begrijp is dat die site zegt eerst dat die suikers blijven hangen in het lichaam, ook 10 jaar erna nog, maar later zegt men dat je ook na lang gebruik van suiker ook nog steeds terug kan?!

Hoe dan als die suikers blijven hangen in het lichaam?

Zijn er mensen die er weet van hebben dat die suikers blijven hangen, nooit meer weggaan als het klopt en hoe je er dan vanaf komt?!