Re: Teveel afvallen in gewicht

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Teveel afvallen in gewicht Re: Teveel afvallen in gewicht

#58853

simone
Bijdrager

Lia,

Rauwe groentes zijn soms toch juist wel goed vanwege de chlorofyl?

Hoe donkerder het blad hoe beter en hoe dikker het blad des te langer koken.

Een uitzondering daarop vormt spinazie.

Volgens mij had Popeye geen flauw benul van oxaalzuur.

Kwam trouwens dit tegen:http://www.essentiele-suikers.nl/

Dan hebben ze het ergens over suikerantennes.

Kan het niet zo zijn dat als je al een geruime tijd heel gezond eet volgens het WAPF principe je lichaam het één en ander corrigeert of nog beter dat bepaalde stoffen samen een synergie vormen zodat goede koolhydraten in lage doseringen geen probleem zijn.

Zeg maar als je glutenvrij eet en gefermenteerde producten, rauwe melk etc., kan het dan niet zo zijn dat bepaalde fermenten en enzymen het één en ander opruimen cq verwerken of verteren? Een soort omvormers.Lichamelijke impdedantie correctie.

Dan kan heel af en toe een keer zoet fruit als ik noem maar wat meloen minder kwaad maar omdat de gemiddelde mens tegenwoordig rommel eet wat heel erg bewerkt is, geen voedingswaarde heeft maar alleen vult. Het is alleen maar zoet wat de klok slaat. Bitter, zuur of gefermenteerd lust men bijna niet meer terwijl juist deze heel belangrijk zijn. Je kunt nooit perfect eten, dat bestaat niet, heeft nooit bestaan en zal ook nooit gaan bestaan maar doordat je voor het grootste deel gezond eet dealt ons lichaam wel met af en toe minder perfect of zit ik er nu helemaal naast?