Re: Te hoog cholesterol, verstopte bloedvaten.. En de dokter zegt dingen die je niet wilt horen..

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Te hoog cholesterol, verstopte bloedvaten.. En de dokter zegt dingen die je niet wilt horen.. Re: Te hoog cholesterol, verstopte bloedvaten.. En de dokter zegt dingen die je niet wilt horen..

#50652

Webmaster
Bijdrager

Evan,

Het is mijn ervaring dat niet iedereen even goed kan omgaan met de extreem ontgiftende werking van H2O2 of ozon. Ascorbinezuur is vaak voor deze mensen een beter alternatief. Het kan naar darmtolerantie worden ingenomen. Zodra je er diarree van krijgt zit je aan de voor jou maximale dosering. Ga dan iets terug qua dosering en je krijgt maximale vit. C binnen.

Ascorbinezuur is overigens niet synthetisch. Het wordt niet nagebootst, het wordt geisoleerd uit voedsel. Linus Pauling genas er mensen mee van kanker. Als het goed genoeg was voor Pauling, dan is het ook goed genoeg voor ons, lijkt me! Overigens komt H2O2 ook ‘synthetisch’ tot stand. Niet alle producten van de chemie zijn per definitie slecht. Pas als we verbindingen gaan maken die nooit eerder door de natuur zelf zijn gemaakt zijn we verkeerd bezig.

Mike