Re: Sungazing besproken op NLse tv. [Video]

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Sungazing besproken op NLse tv. [Video] Re: Sungazing besproken op NLse tv. [Video]

#39117

Beste mensen,

Ik sungaze sinds 2006 en geef er lezingen over. Het heeft bij mij veel gedaan in mijn gezondheid, minder pijn en minder heftigheid in de reuma en depressiviteit en de ziektebeelden sterk verminderd. Door het sungazen ben ik veel minder gaan eten en meer kwalitatief levende voeding. Bretharianism is mogelijk, echter in het koude opeengestapelde landje waarin wij leven een moeilijk gegeven met risico’s. Ik heb in Griekenland weken niet gegeten. Het is m.i. de snelste manier van duurzaam leven waarin inzichten en ervaringen ontstaan hoe ziekten zich vormen (en kunnen worden gedeformeerd), honger een onnodig gegeven behoeft te zijn en het leven weer vanuit een innerlijk geluk beleefd kan worden.

Sungazing, zonnestaren, laat je vanzelf inzien hoe de aarde is ontstaan. Deze techniek leidt tot een lichtere staat, waarin vragen zoals hierboven vanzelf een beeld geven van binnenuit. Het is niet te verklaren vanuit het brein; het is te beleven vanuit onze herinneringen, diep vanuit ons celgeheugen en intuïtie welke geactiveerd kunnen worden door (alleen) zonlicht.

Ik heb er een boekje over geschreven en geef lezingen in NL en Be.

Zie http://www.sungazing.eu.

Zonnegroet, Ron van Dijen