Re: Spugen

#57840

ruud
Bijdrager

Ontgiften van SSRI’s: in afkickklinieken wordt niacine voorgeschreven:

Quote:
De vraag is hoe Niacine een aanjager kan zijn voor ontgiften? Niacine breekt de vetcellen die toxines opslaan waardoor toxines vrijkomen en kunnen worden afgevoerd. Dit proces heet lipolyse. De voorgestelde Niacine is geen buffer Niacinamide, en zorgt er niet voor dat je gezicht en nek gaan tintelen. Gebruik de Niacine die je laat blozen.

Dit protocol werd ontwikkeld om vooral drugsverslaafden te helpen ontgiften van de drugs giften in hun vetcellen. Het idee was om ze te ontdoen van alle drugsresiduen waardoor ze dan niet langer achtervolgd werden door de hunkering naar de drug nadat ze gestopt waren met hun drugsgebruik. Het werkte heel goed. Daarom dacht Dr. Yu dat het verstandig zou zijn om het ook toe te passen voor niet-verslaafden voor “normale detoxificatie”.

Hij gaf een lezing over dit onderwerp tijdens een conferentie “Lange Levensduur” georganiseerd door voeding expert David Wolfe. Dr. Yu sprak over een beginbehandeling met een lage hoeveelheid Niacine van ca. 50 mg afhankelijk van uw tolerantie, en het geleidelijk opbouwen tot een maximum van 500 mg. Maximaal 5.000 mg wordt gebruikt voor ernstig zieken door drugsgebruik en toxische gebeurtenissen, zoals het Golfoorlog Syndroom.

http://www.leefbewust.com/themas/niacine_detox.html