Re: sporten.

#56935

E123
Bijdrager
Quote:
@janse maar bv die jongen op de cover die eet toch juist ook onwijs veel vlees, groenten en zuivel producten, relatief weinig koolhydraten…. doordat zo iemand veel traint eet hij ook veel meer. beschouw jij jezelf ook bij die 99+%? en beschouw je iedereen met een gespierd lichaam ondervoed?

Timo,

Ik heb de cover van men’s health niet gezien, maar ten eerste is zijn voedingspatroon nog steeds gebaseerd op eiwitten en koolhydraten. Wedden dat de zuivel die hij eet bestaat uit MAGERE kwark en MAGERE melk? Natuurlijk is dit ook nog gepasteuriseerde en gehomogeniseerde melk van koeien die vol worden gepropt met anti-biotica, medicijnen, hormonen, granen etc. Het vlees bestaat zeer waarschijnlijk uit zoveel mogelijk MAGER vlees zoals magere biefstuk. Ik denk ook niet dat er geschreven staat dat het van biologische grasgevoerde dieren is.. Ook bij de groenten vraag ik me af of hij kiest voor biologische groenten of met gif bespoten groenten.

Verder kun je dan nog gaan kijken naar de waarschijnlijk bergen “gezonde” supplementen die hij neemt.

Dus ja, ik lees het tijdschrift niet, dus ik kan het mishebben, maar ik denk toch echt dat deze man zwaar ondervoedt is.

Quote:
beschouw jij jezelf ook bij die 99+%? en beschouw je iedereen met een gespierd lichaam ondervoed

Goede vraag. Ja, ik beschouw mezelf ook nog steeds als (licht)ondervoed, al ben ik al ongeveer 4 jaar bezig met wapf en gezonde voeding. Inname van voeding is nog niet automatisch ook een goede opname van voedingsstoffen. Ik denk dat stress bij mij nog steeds de grootste boosdoener is.

Ik beschouw niet iedereen met een gespierd lichaam als ondervoed. In het boek van Price staan toch zeer sterk en krachtig uiziende mannen in met een gezondheid waar wij alleen van kunnen dromen. Misschien is die 99+% wat overdreven, maar volgens mij zit ik er niet ver naast.

Evan