Re: sport

#23685

E123
Bijdrager

WOW! Wat was dat weer HEERLIJK(!!!) zeg! Net even een klein stukje gelopen op blote voeten. Net als vroeger, eerst lekker een warming-up, even rekken en strekken en daarna een 10 minuutjes over het asfalt gerend. Na afloop weer even heerlijk alles losgooien en rekken en strekken met nadruk op ademhaling. Verbazingwekkend hoe goed mijn conditie is! De normale “beginner” zou het moeilijk hebben met wat ik net heb gedaan, maar het was echt geen enkel probleem voor me. Al die gezonde voeding doet dus echt wel wat voor me.

@rapunzel,

Ja, een alles-of-niets type zou je denk ik wel kunnen zeggen. Het probleem is dat ik hiermee nogal vaak over mijn grenzen heen ga. Zo ook met het extreme sporten van mij. Als ik niet bijna kotsend of bijna flauw viel na een training dan was ik niet tevreden. Zat in die tijd eigenlijk helemaal niet lekker in mijn vel, 24 uur per dag stress en tel daarbij op het extreme sporten en dan snap je wel dat dit niet gezond kan zijn. Hier heeft Mike me dan ook vaak genoeg voor gewaarschuwd. Ik wilde me graag weer goed voelen en gezond zijn, dus heb alles omgegooid. Mijn voeding en dus ook het extreme sporten. Dus idd, een alles-of-niets type. Het extreme sporten was in die tijd denk ik ook wel een manier om met mijn onzekerheden en angsten om te gaan. De buitenkant van je lichaam opblazen om je onzekerheid aan de binnenkant te verbergen.

Dus vandaar dat ik het nu echt rustig aan wil blijven doen. Op blote voeten zodat ik ook geaard ben en veel nadruk op rekken, strekken, ademhalen en ontspannen.