Re: Sole

#50013

Webmaster
Bijdrager

Gert,

Ik heb hier regelmatig discussies op niveau met mensen op het forum, die met wederzijds respect voor elkaar plaatsvinden. Geen probleem, daar is dit forum juist voor! Met oneigenlijke argumenten ben ik echter snel klaar. Pinklady wijst kokkie in een andere topic hier ook al op:

https://www.fatsforum.nl/topic/rauwe-melk-1/page/7#post-20455

Daar kan ik niet serieus op ingaan, want dat is zonde van mijn tijd. Tijd die ik beter kan besteden aan mensen die wel open staan voor deze kennis en informatie en niet aleen maar puberale weerstand vertonen.

Je hoeft het helemaal niet met mij eens te zijn en ik hoef ook niet per se gelijk te hebben. Als ik fout zit, geef ik het ook toe:

https://www.fatsforum.nl/topic/voorstellen-caveman86#post-9080

https://www.fatsforum.nl/topic/rauw-versus-gekookt/page/3#post-9463

Dat komt omdat de discussie dan FEITELIJK en INHOUDELIJK is en niet gebaseerd op ongefundeerde meningen. Meningen als deze:

Quote:
Hij bedoelt volgens mij te zeggen dat hij snel klaar is met mensen die het niet gelijk 100% met hem eens zijn en alles wat hij zegt zonder discussie klakkeloos aanneeemt.

Quote:
Sekte leider Mike duld geen tegenspraak, of mensen die nadenken.

Dat is jullie persoonlijke aanname, een die je niet hard kan maken en waar ik ook heel snel klaar mee ben.

Ten slotte proef ik uit jouw woorden nog de mythe dat we ‘allemaal anders zijn’. We zijn essentieel allemaal hetzelfde en hebben allemaal hetzelfde nodig. We hoeven dus niet naar bloedgroepen, metabolische types en weet ik wat nog meer te kijken. Ron Fonteine gelooft in de bloedgroepen- en genotypentheorie van Peter D’Addamo. Ron en ik zullen het daar nooit over eens worden, maar we behouden wel wederzijs respect voor elkaar. Iets wat ik van jou niet kan zeggen.

Mike