Re: schildklier medicatie

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid schildklier medicatie Re: schildklier medicatie

#49241

simone
Bijdrager

Mijn vrouw wordt duizelig als ze te snel opstaat en ziet ze even donker en vaker hoofdpijnen en nu is ze bloed gaan prikken bij de huisarts omdat de arts in haar ogen keek en zij oooh je hebt veels te weinig ijzer.Oeh daar gaan we weer dacht ik.

Nu heb ik haar al eerder uitgelegd dat als het echt zo zou zijn ze beter haar ijzertekorten uit de voeding kan aanvullen omdat ze er in de ideale verhoudingen met andere synergetische stoffen in zitten en heb haar ook verteld dat de pillen van de huisarts later voor problemen kunnen zorgen en dat je dan ijzerstapeling in de lever krijgt en je nog verder van huis bent en tevens aangevuld dat ik duidelijk niet in een isolatie van een bepaalde stof geloof en deze dan in hoge geconcentreerde vorm toedienen.Tevens is het dan ook nog synthetisch en met heel veel additieven erbij.

Helaas slikt ze die toch en moet ze die twee maanden slikken terwijl ze borstvoeding geeft en ik weet gewoon zeker dat bij de volgende bloedtest haar ijzer goed zal zijn maar haar klachten nog hetzelfde of nog erger.Heb ik haar ook gezegd. Voor de rest eet zij echt super gezond maar ze raakt snel in paniek bij deze dingen net als bij de tandarts. Deze zei bij een controle oh mooi gebit maar een klein beetje beter poetsen en wat denkt zij hmm de natuurlijke tandpasta tijdelijk aanvullen met gewone tandpasta.Grrrrrr. Nu gebruikt ze het gelukkig niet meer maar zo snel mogelijk van de ijzertabletten af.Gruwelijk.