Re: Sarcoïdose, ook wel de ziekte van Besnier Boeck (Schaumann) genoemd.

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Sarcoïdose, ook wel de ziekte van Besnier Boeck (Schaumann) genoemd. Re: Sarcoïdose, ook wel de ziekte van Besnier Boeck (Schaumann) genoemd.

#31630

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Het moe worden door warmte kan ook met zijn bloedvaten te maken hebben, afgelopen zomer had ik voor t eerst sinds jaren geen last van de warmte of de zon. Ik gebruik nu serrapeptase en hawthorn, en brandnetel in de thee. ( en ben begonen met sole en H202 uiteraard) Verder de leverreiniging en leverondersteunende voeding en de klysma”s. Op de duur voor hem waarschijnlijk ook zinvol.

Misschien wil hij hier straks ook meepraten?

Ik heb jaren terug en marshall protocoll proberen te begrijpen, maar allen al het idee van de zon vermijden, binnen alles verduisteren en zonnebril en pet op de hele dag voelde voor mij zo enorm tegennatuurlijk. Daarbij snapte ik helemaal niets van wat hij beschreef en probeerde uit te leggen.

Het enige wat ik destijds hierdoor wel heb besloten is geen synthetische vit.D in grote of minder grote hoeveelheden te nemen, maar gewoon zoals de oermens zoveel mogelijk het zonnetje en frisse lucht opzoeken. En pas door westonprice ben ik begonnen met lkevertraan, dat voelt voor mij aardig natuurlijk.