Re: rust voor eten, maar ook voor (een tijd) niet eten

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid rust voor eten, maar ook voor (een tijd) niet eten Re: rust voor eten, maar ook voor (een tijd) niet eten

#23748

Anoniem

Honger….het blijft ook voor mij een tegenstrijdig iets. Deze manier van eten ligt nog steeds niet goed bij me…heb het idee dat mn honger&verzadigingsgevoel nu helemaal compleet van slag zijnt.o.v. mn sportperiode. Op momenten dat mn buik knort heb ik geen trek,energiek,positief terwijl ik op andere dagen alleen maar aan eten kan denken en dat ik gewoon veel wil eten.

En als ik dan bij mezelf stilsta en denk:”ja,wat zou je dan willen eten?” dan is er eigenlijk niks waar ik zin in heb….of laat ik het zo zeggen,wat goed voor me is,terwijl ik zou verwachten na dik een jaar dat t lichaam nu wel de juiste dingen zou kunnen ingeven qua trek.

Soms denk ik,misschien moet ik maar terug gaan naar mn vroegere tijd van heftig sporten alleen dan nu niet met hetzelfde oude voedingspatroon,zodat ik weer honger ervaar en hopelijk weer betere ingevingen krijg en geen angst meer als ik vreetbuien heb. Het lijkt er steeds meer op,dat dit op t moment de enigste manier is voor me om enigszins ‘normaal’ te leven.