Re: Root Canal Cover-Up

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Root Canal Cover-Up Re: Root Canal Cover-Up

#25704

Webmaster
Bijdrager

Dan kun je daar het volgende tegenover zetten:

Voor een ultieme hydratatie zit het lichaam niet te wachten op water, maar op waterSTOF, de bouwsteen van water. En welke voedingsmiddelen bevatten grote hoeveelheden waterstof? Verzadigde vetten! Het is waterstof dat verzadigd vet verzadigd maakt. Er is 100% hydratatie bij verzadigd vet, dus 0% verlies.

Zet dit af tegen het drinken van grote hoeveelheden water, waardoor je om de haverklap naar het toilet loopt met gekruiste benen. Dat noem ik verlies i.p.v. toevoeging van vocht! Daarnaast spoel je daardoor kostbare elektrolyten (mineraalzouten) en enzymen weg. En tot overmaat van ramp is water ook nog eens basisch, waardoor je je maagzuur verdunt en er meer uitspoelt dan er terug in gaat aan bouwstoffen. Verzadigd vet bevat essentiele vetZUREN en is dus een zuurvormende bouwstof.

Raw foodists eten vrijwel nooit rauwe dierlijke voeding, met uitzondering misschien van rauwe melk (meestal geitenmelk). Al die rauwe plantaardige vezels (cellulose) zijn onverteerbaar, irriteren de maagdarmwand en worden door het lichaam z.s.m. weer afgevoerd. De voedingsstoffen die in die cellulose opgesloten zitten komen dan niet of nauwelijks beschikbaar voor de eters van dit voedsel en dit verklaart waarom raw foodists er vaak zo uitgemergeld uitzien.

Mike