Re: Recepten

#16900

Webmaster
Bijdrager
Quote:
De Weston a Price foundation heeft wel informatie en een waarschuwing voor nachtschades op hun site staan. Ook al is Weston a Price niet meer onder ons, zijn werk wordt nog altijd voortgezet. De wetenschap staat niet stil.

Hier kunnen we het in ieder geval over eens zijn. De WAPF waarschuwt weliswaar voor nachtschades maar het boek Nourishing Traditions van Sally Fallon bevat vele recepten met nachtschades. Bovendien worden de problemen verbonden aan granen m.i. chronisch onderschat door de WAPF. Daar mag ook nog wel een aarverschuiving plaatsvinden in het denken, als je het mij vraagt.

Wat betreft jouw opmerking dat ik niet inga op je vragen, dit begint een eindeloze discussie te worden, die bovendien zeer subjectief is, ook van mijn kant. Ik heb al eerder toegegeven dat ik nu eenmaal een voorliefde heb voor glutenvrije granen als koolhydraatbron en niets had (en nooit gehad ook) met granen, peulvruchten, noten, zaden, pitten, bonen, wortels en knollen. Doe er je tegoed aan, als je een andere mening bent toegedaan.

Mike