Re: Recepten

#16892

Webmaster
Bijdrager
Quote:
Ik begrijp dat jij het met de ideeën van de Weston A price Foundation niet eens bent.

Klopt dat?

In hoofdlijnen ben ik het er wel mee eens, anders zou ik ook geen chapter leader zijn en ook niet dit forum runnen, maar in hun standpunt over granen kan ik me niet vinden. Ik ben ervan overtuigd dat als WP op de hoogte was geweest van antinutrienten in granen en nachtschades hij zijn standpunt hierover gewijzigd had. Deze kennis was destijds nog niet beschikbaar. Voor wat betreft mijn high-fat/low-carb standpunt ben ik duidelijk beinvloed door Atkins en anderen die soortgelijke standpunten verkondigen.

Quote:
Ik vind dat je veel ongefundeerde uitspraken doet. Je hebt een eigen theorie, dat is natuurlijk prima, maar niet noodzakelijkerwijs de waarheid.

Ik heb in ieder geval een eigen theorie. Het enige wat jij tot nu toe doet is erop schieten. Ik ben wel benieuwd naar jouw unieke en authentieke denkbeelden! Dat mijn waarheid niet de enige is, heb ik al toegegeven toen ik schreef:

Quote:
Ik zal de eerste zijn om toe te geven dat ik nooit echt een fan ben geweest van moeilijk verteerbare, harde, droge en taaie voedingsmiddelen als volkoren granen, noten, peulvruchten, pitten, zaden, bonen, wortels en knollen. Ik heb altijd iets gehad met vette, eiwitrijke, vochtige, makkelijk verteerbare voeding. Je kunt mij in dit opzicht dan ook gerust bevooroordeeld noemen.

Mike