Re: Recepten

#16857

Anoniem

@fatsnotbad weet ik, ik mag graag uitleggen hoe ik het zie 😉

ik geef mijn kids ook nog steeds dingen waarvan ik weet dat ze het niet nodig zijn of het minder goed voor hen is.Dit heeft te maken met verschillende visies op eten/drinken en alles eromheen. Het is niet zomaar even KLIK ik maak die keuze en iedereen doet mee.

Ik verbied daarentegen ook bepaalde dingen aan mijn kinderen omdat ik weet dat er vergif in zit.

Aan de andere kant wanneer ik visite krijg ga ik geen speltkoekjes aanbieden als ik weet dat men een “lekkere” koek verwacht, deze haal ik dan speciaal voor de visite hoe idioot het ook klinkt.

Mensen die niet “willen” nadenken/luisteren hoe je het noemen wilt die horen ook niet.

Ik maak nu bv extra kefir voor de dochter van anita omdat ik weet dat het goed is, wat het doet en dat ze er belang bij heeft, ook al heb ik dan minder, ik weet dat ze er open voor staan.

Dat we onbewust en soms ook heel bewust onderscheid maken heeft ook zijn redenen denk ik, op mijn werk probeer ik duidelijk te maken waarom bepaalde voeding niet heel goed is voor kids,maar weiger ze het niet te geven.Ik zit dan zo zonder werk denk ik.

aan de andere kant zet ik bepaalde producten niet meer op tafel, omdat ik het zelf ook niet wil eten, je zoekt een soort middenweg, waar je zelf mee kan leven.

Als het niet goed voelt bij mij dan kan ik het ook niet.

De knolselderij beland in de container nu denk ik, deze woorden blijven in mijn hoofd rond ” spoken”, het gevoel gaat dan spreken of is dat het geweten…………