Re: reactie menselijke blauwdruk

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid reactie menselijke blauwdruk Re: reactie menselijke blauwdruk

#25756

Webmaster
Bijdrager

Om weer terug on-topic te komen, voor wie nog steeds twijfelt aan de bevindingen van Weston Price, laten we eens buiten de mensenwereld om gaan kijken:

Een tijdgenoot van Price, Frances Pottenger, deed studies naar katten en voerde de ene groep katten gekookte melk en gekookt vlees en de andere groep rauwe melk en rauw vlees. De laatste groep gedijde prima en had…tromroffel…een brede kop en een brede lichaamsbouw. De eerste groep gedijde allerminst en had…tromroffel…een smalle kop en een smalle lichaamsbouw. Het gebit van de laatste groep was…tromroffel…symmetrisch, het gebit van de eerste groep…tromroffel…schots en scheef, tanden en kiezen kwamen in de verdrukking door een versmalde kaakstructuur. Niet alleen dat, de dieren in de eerste groep waren in zijn algemeenheid ongezonder en…tromroffel…hun karakter was minder vriendelijk. Er vond zelfs…tromroffel…sexuele perversie plaats! De katten in de laatste groep waren…tromroffel…vriendelijk en zachtaardig.

Was er bij de katten in de gekookte groep ook sprake van ‘natuurlijke variatie’? Welnee, ze degenereerden, net als wij mensen! Pottenger ontdekte tevens dat de katten in de eerste groep…tromroffel…zich na 3 generaties niet meer konden voortplanten en uitstierven. De katten in de tweede groep…tromroffel…had totaal geen moeite met de voortplanting en…tromroffel…reproduceerde steevast het patroon van de soort.

Mike