Re: reactie menselijke blauwdruk

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid reactie menselijke blauwdruk Re: reactie menselijke blauwdruk

#25751

Anoniem

My guess:

Je hebt vast gelijk over mineraalopname in de dunne darm, maar wat Mike er probeert in te stampen is dat mineraalopname mogelijk wordt gemaakt door de juiste vetten. (Zie ook het verhaal over cariës en boterolie/clo in het tandentopic.) De lever draagt zorg voor de vetvertering dus als dat niet goed werkt.. dan ook onvoldoende mineraalopname, hoeveel je er ook van neemt. En ik hoor jou regelmatig over een vervette lever.

Ik denk dat het ook een geduldprobleem is. Als je niet snel genoeg resultaat boekt ga je verder zoeken en gelijk heb je, daar betrap ik mezelf ook wel eens op. En als je, zoals jij, na een jaar minimaal vooruitgang ziet, ga je nog eens achter je oren krabbelen. Ik denk serieus dat ook je lever eerst moet helen voor je wat vlotter resultaat ziet. Het resultaat is er wel, maar is onzichtbaar. Ik denk echt dat je al het goeds eerst in een gat gooit voor het dicht is.

(Had ik je al verteld dat ik vorige week tijdens het vakantieweekendje met mijn ouders boekweitspekpannenkoek heb gegeten? Met roomboter en (Oh jee..) een lik keukenstroop. Ik zat nagenoeg op no-carb behalve dan de groenten en ik vraag me serieus af of mijn lichaam daar wel aan toe was. Dus vanaf nu af en toe glutenvrij. Bovendien wil ik ook van die heupen.. )

Quote:
Binnen nu en zeg maar 10 jaar heb jij dus een kop met zwarte krullen????

Mike Donkers 😆

Maar daar zat je waarschijnlijk al op te wachten.. 🙄

Hilda