Re: Rauwe melk

#34255

Webmaster
Bijdrager

Pinklady,

Ik heb het vaker gezegd, maar uit jouw woorden wordt nu wel heel duidelijk hoezeer jij vastzit in het mannelijk egodenken van afscheiding en isolatie en daarmee oorlog met de levensbron, Moeder Natuur. Wat jij beschrijft is een ideale wereld waarin alles steriel is, waarin levenssappen als bloed, lymfevloeistof, slijm etc., maar ook modder, uitwerpselen etc. worden gezien als ‘onrein’.

Jouw denken vertegenwoordigt doodsenergie. Geen wonder dat je het opneemt voor de wetenschap, want deze vertegenwoordigt dezelfde ziekte. Het is dit soort denken dat bij jou tot een eetstoornis heeft geleid en zo te zien is het nog steeds in jou aanwezig. Ik zie hetzelfde verziekte denkpatroon in nog veel extremere mate terug bij Joey en tot op zekere hoogte is het ook nog bij ikke aanwezig.

Ik denk dat we kunnen stellen dat eetstoornissen een ziekte van het ego zijn. Zolang jij de natuur niet in al haar pure glorie kan waarderen voor wat ze is, zal jij altijd blijven hangen in deze uiterst destructieve manier van denken, die je werkelijke, diepste gevoelswereld de andere kant op stuurt. Rauwe melk drinken zou wel eens de beste therapie voor jou kunnen zijn om contact te maken met de moeder. Jouw mannelijke egobewustzijn probeert je echter hiervan te weerhouden door je bang te maken voor dit levende product.

Ik waardeer je eerlijkheid, maar je bevestigt eens te meer hoe schadelijk een te ver doorgetrokken mannelijk egopatroon kan zijn. Het heeft in ieder geval niets met de rauwe melk te maken, maar alles met jouw verstoorde geestelijke belevingswereld.

Lees eens het boek Brave New World van Aldous Huxley. Dit beschrijft de verziekte, klinische, technocratische wereld waarin jij met je denken zit. Aldous Huxley was een broer van Julian Huxley, een vooraanstaand lid van de eugeneticabeweging (die zich eveens beroept op ‘wetenschap’). Aldous Huxley maakte onderdeel uit van de Britse Fabian Society die als logo de wolf in schaapskleren heeft. George Orwell maakte ook onderdeel uit van diezelfde Fabian Society. Wil je weten welke darwinistische nachtmerrie de powers-that-be voor ogen hebben, lees dan Brave New World en Orwell’s 1984.

Mike