Re: Rauwe melk

#34253

ikke
Bijdrager

In zoverre ben ik ook wel een geval: “hoe puurder, hoe beter”. Maar rauwe melk valt door zoiets dan weer niet onder de categorie “puur” ofzo. Eigenlijk heb ik sowieso moeite met alles dat uit mens of dier komt, of dat nou speeksel, ontlasting, melk of snot is: ik vind alles vies (deels ook omdat ik het met afval lozen associeer). Evengoed weet ik zeker dat ik dat met een eigen kind ook zou hebben (dat is toch geen afval als het goed is :mrgreen: ). Het strekt nog veel verder, maar dat gaat een beetje ver voor dit topic waarin ik alleen maar om advies vroeg om die melk anders in mijn hoofd in te bouwen. Anyway, melk is nog om een kalfje (of baby, etc.) mee groot te brengen, dus dat is ongetwijfeld ook niet om afval te lozen. En toch… de rillingen lopen af en toe over mijn rug als ik terugdenk aan de weg die melk heeft afgelegd voor het in mijn mond beland is.

Dia, dat van dat filter wist ik niet. Als ik bij die boer ben, zal ik eens vragen of ze er iets over willen uitleggen. Geen idee of het helpt, maar wie weet.

Evan, het zou zomaar kunnen dat je gelijk hebt. Heb wel eens met EFT gewerkt, maar er in dit geval niet aan gedacht (die associatie heb ik dan dus weer niet 😆 ). Ik ga er eens mee aan de slag 🙂