Re: (Rauwe) melk

#32243

Anoniem

Hallo Dirtsa,

Ja, mijn jongste zit op een reguliere basisschool en de oudste zit net op een reguliere middelbare school. Ik heb voor de oudste PGB, en daarmee koop ik hulp in in de vorm van begeleiding bij het leren plannen (huiswerk, hoe laat aankleden, hoe laat naar school fietsen enz.) en ook de route van huis naar school leren, wat te doen bij lekke band, wegopbreking etc. Hun voordeel is dat ze allebei bovengemiddeld begaafd zijn. Ze hebben beiden ook een jaar overgeslagen. Ze snappen heel goed wat we gaan doen. Omdat ze beiden nogal computerverslaafd zijn heb ik het dieet uitgelegd aan de hand van een computerspel met “levels”. We gaan de slechte bacteriën om zeep helpen en de goede bacteriën helpen. En iedere keer wanneer we een fase in het introdieet verder gaan hebben we een level gehaald en krijgen ze een beloning in de vorm van een poppetje van een nieuw computerspel (ik ben de naam even kwijt, maar het is een hype). Zo ga ik proberen met de jongens samen het dieet te doorlopen! Dat beloningssysteem staat beschreven in het GAPSboek, en ik hoop dat het werkt.

Ha Gerrit!

Kom je ook even een kijkje nemen!

Ik zal die website eens opzoeken van metenisweten, lijkt me interessant. Wat ga jij doen met je kleine meid qua vaccinaties?

Poekie:

Ik dacht dat je de yoghurt in een deken in de koelbox deed! Ik was al op zoek naar een babydekentje, omdat ik me afvroeg welke deken er nou in een koelbox past! Maar jij zet dan wel meerdere potten naast elkaar zeker? Dat de ruimte goed gevuld is? Ik weet van een mevrouw hier in het dorp dat ze wel eens yoghurt maakt in een ouderwetse hooikist! Dat lijkt me ook wel wat, zo’n mooie hooikist in de keuken! Ik geloof dat zij er een oud dekbed ingestopt heeft. Nou ja, zonde van mijn marktplaatsaankoop, maar altijd nog beter dan wanneer ik een nieuw yoghurtapparaat had gekocht. Ik ben nog niet op zolder geweest (nog geen tijd gehad) maar zodra ik op jouw manier yoghurt heb gemaakt zal ik je laten weten hoe het gegaan is.