Re: (Rauwe) melk

#32467

simone
Bijdrager

Boselfje,

Het engiste nadeel van buffelmelk is dat als je het éénmaal geproefd hebt vind je al het andere melk maar een beetje waterig en niet zo vol van smaak. Buffelmelk heeft zo’n volle romige smaak.Heel voedzaam.

Trouwens weet iemand hoe het kan dat mijn rauwe melk in de koelkast sinds de laatste keer zo snel verzuurd?

Marian heb jij dat ook.

Ik heb het al aan mijn melkboer gevraagd, hij weet het niet. We hebben over van alles nagedacht. Dacht eerst dat het aan de kefir lag die erbij stond maar nu zonder kefir nog steeds hetzelfde.Het ligt niet aan de pot omdat andere potten dat ook hebben. Er staat verder niets in de koelkast wat het zou kunnen veroorzaken.

De potten zijn van glas en gewoon schoon. Ik ben ten einde raad.

Nu hebben we de laatste keer een soort kwark kaas van de verzuurde melk gemaakt, wel echt heerlijk maar toch.

De potten hebben rubber om de deksel, mischien zou het daar aan kunnen liggen.

We hebben de potten open en afgesloten bewaard. Geen verschil.