Re: (Rauwe) melk

#32423

ruud
Bijdrager
Quote:
Als je toch aankomt van vet, kan het zijn dat je lichaam de vetten blijft opslaan met een reden? Dat je misschien nog steeds te weinig vetten binnenkrijgt ipv teveel?

Dirtsa, ik heb me een tijdlang ongans gegeten aan slagroom en volle kwark.

Het kan niet zijn dat ik te weinig vetten binnenkreeg, echt niet.

Natuurlijk is er een reden dat mijn lichaam de vetten op bleef slaan.

Alleen dat kan ook een soort overlevingsmechanisme zijn geweest waar ik zelf niets aan had in deze situatie.

En bovendien: ik vond het gewoon echt niet leuk meer om zo dicht te groeien.

Kijk, ik ben 1m72 lang en nu weeg ik 75 kilo.

Ik ben daarmee tevreden en wil niet nog slanker zijn, dat vind ik ook niet mooi bij mij.

Maar dikker wil ik gewoon niet meer worden, dat was een klotegevoel.

Geloof me dat ik geen anorexiapatient ben, nooit geweest ook, ik heb dat niet in me, eerder het tegenovergestelde.

De voordelen van melkproducten fermenteren zie ik nog steeds zeer zeker wel ook al kook ik ze en zo voelt het voor mij ook.

Ik vind waterkefir niet echt zo leuk/lekker als gefermenteerde melkproducten.

Er blijft daar altijd wat suiker in hangen in die waterkefir, en ik ben niet zo’n suikerslaaf op het moment meer en het zuur van waterkefir ben ik ff ook niet zo zot op omdat ik last had van serieuze erosie op mijn tanden.

Gefermenteerde melkproducten zijn ook zuur maar juist niet eroderend voor de tanden om de 1 of andere reden.