Re: (Rauwe) melk

#32412

ruud
Bijdrager

Hoi Cornelia, wat jij beschrijft is denk ik ook een ontgiftigingsreactie: vooral ook omdat je hoofdpijn erbij had, lijkt het toch iets anders dan een infectie.

Ik ga mijn yoghurtmelk maar voortaan koken:-(

Iets anders is wel dat ik wel nog steeds rauwe kaas blijf eten: vooral de oude vind ik lekker!

Want daar heb ik geen last van en bovendien vind ik die ook werkelijk 10x lekkerder dan gewone kaas die eigenlijk nergens naar smaakt.

Een andere ervaring is dat ik goed kan tegen volle yoghurt, maar dat volle kwark bij mij niet goed valt en ik word er dik van.

Zelfde ook met slagroom.

Volle kwark en slagroom vind ik trouwens wel ook erg lekker, maar met yoghurt en kefir gaat het ook goed hier.

Ik heb geloof ik vandaag wel 7 liter melk bij de boer besteld.

Ik moet nog iets vinden om het in 1 x in te doen.

Liefst een plastic emmer (anders wordt het te zwaar!).

Dat doen de turken ook bij mijn boer.

Die komen met een 5-literemmer met deksel en slaan groot in voor de familie.