Re: (Rauwe) melk

#32358

Anoniem

Hoi Dirtsa,

Ja, ik heb kefirkorrels in huis. Ik ken het alleen maar met winkelmelk en het smaakt altijd lekker. Maar ik ben dus heel benieuwt naar de smaak met rauwe melk. Oei, wat is dat toch lekker hè, die rauwe melk. Ik heb inderdaad ook last van mijn darmen, maar dat had ik al voordat we het vanmorgen kochten. Mijn man is ook helemaal gek op rauwe melk, denk niet dat we het heel lang in de koelkast hebben staan haha.

Ik wacht eerst totdat de rauwe melk helemaal afgekoeld is (kwam uit de ijskast), en dan zal ik er nieuwe korreltjes in doen.

Ben nog steeds heel benieuwt of ik dan met deze kefir brood kan bakken. Dus ipv gist of zuurdesem zeg maar. Tja, gewoon een keer uitproberen natuurlijk, maar heb geen idee hoelang je het dan moet laten staan en hoelang en hoe heet je het spelt brood dan moet bakken. Vind het wel een leuke uitdaging. Als iemand hier al ervaring mee heeft, dan hoor ik het héél graag.