Re: Rauwe eieren

#34923

autumn
Bijdrager

Ik eet zo nu en dan wel eens stukjes rauwe lever of nieren als ik ze aan het snijden ben voordat ze de pan in gaan. Ik heb nog een varkenslever in de vriezer liggen en daar wil ik binnenkort een rauwe levershake van maken. Ook het sap of bloed van ontdooid vlees drink ik gewoon uit de zak op.

Ik hoop nog een keer samen met iemand een eigen dier te gaan slachten, dan kun je net zoals de Indianen vroeger alles vers eten en drinken terwijl het nog warm is. Volgens mij is dat wel zo ongeveer het allergezondste wat je jezelf kan aandoen: een nog warme lever eten van een gezond dier dat in het wild heeft geleefd in een schone omgeving.

Ja mijn smaak is wel wat verandert sinds ik richting de WAPF ben gegaan. Ik heb het vet leren herwaarderen. Ook de glibberige gel-achtige delen in sucadelappen vind ik heerlijk op mijn tong. Het snot-achtige merg zuig ik graag uit dikke botten, wanneer ik er een soep van trek. Yummie!