Re: Rauwe eieren

#34931

HeleenQ
Bijdrager
Quote:
Ik eet zo nu en dan wel eens stukjes rauwe lever of nieren als ik ze aan het snijden ben voordat ze de pan in gaan. Ik heb nog een varkenslever in de vriezer liggen en daar wil ik binnenkort een rauwe levershake van maken. Ook het sap of bloed van ontdooid vlees drink ik gewoon uit de zak op.

Gelukkig er zijn er meer zo gek 🙂

Inderdaad @Poekie, precies wat @dennis zegt, voor de eventuele pathogenen en parasieten die aanwezig kunnen zijn.

Wat voor mij een bewijs is van zeer hoge voedingwaarde van lever, eet ik een bakje vol met gebakken runderlever in uitjes en rundervet, dan heb ik langere tijd geen honger… mijn lichaam is er super dankbaar voor merk ik.

Lever kan (tijdelijk) dienen als vervanging van zuivel (indien je hier niet tegen kunt), niet voor niets heeft WAPF naast de rauwe melk formula ook een op lever gebaseerd baby formula bedacht, zéér effectief voor opgroeiende babies waarvan de moeder om welke reden dan ook geen borstvoeding kan geven.

Waarom zouden wij dit als volwassenen dan niet drinken/eten??