Re: ratel ratelt ook even :-)

Forum Forums Stel jezelf even voor ratel ratelt ook even :-) Re: ratel ratelt ook even :-)

#51257

Anoniem

Dag Rateltje,

Het weer slaat momenteel om en dan wordt de weerstand inderdaad op de proef gesteld. Een voorhoofdholteontsteking kan door meerdere factoren veroorzaakt worden.

Veel kans dat je leeft met een gevoeligheid voor bepaalde voedingsbestanddelen en dan kan je lichaam in dat geval reageren door een voorhoofdholte ontsteking en intensieve vermoeidheid. Zelf kan ik er over meespreken en heb ik dit probleem gelukkig kunnen verhelpen.

Let eventjes op dat de sinusitus geen rhinitis wordt. Is een structurele voorhoofdsholte ontsteking die veroorzaakt wordt door een voedselovergevoeligheid die het gevolg is van een inname van voedingsproducten met een te hoge concentratie aan melksuiker.

Zelf heb ik heel wat gehad aan Airlife ( = voedingssupplement van Bloem dat speciaal ontworpen is voor behandelen en onderhoud van gezonde luchtwegen) en het dragen van een originele Aquamarijn edelsteen bij me. Bij de ontsteking leg je die op de probleemplek en dan krijg je het warm en gaat de ontsteking versneld weg.

Wat ook goed is, is inname van fytotherapeutische druppeltjes Echinacea en Sinusan van Bonusan. Bevordert zowel de weerstand en behandelt de ontsteking. Hier zijn geen bijwerkingen aan verbonden.

Veel succes !