Re: ratel ratelt ook even :-)

Forum Forums Stel jezelf even voor ratel ratelt ook even :-) Re: ratel ratelt ook even :-)

#51193

Anoniem

haha ja ik heb met de directeur kort gesproken over eten en drinken op schoolreis.

Ik heb gezegd dat we met zijn allen moeten consuminderen en i.p.v. een ketting rijgen van drop met snoepjes eraan wellicht aan een leuk spel kunnen denken waarbij de kinderen elkaar beter leren kennen i.p.v de kids volstoppen met suiker waar ze weer ‘onhandelbaar’ door worden in de klas.

Ik moet zeggen dat ik gekozen heb nu voor een andere school dan waar onze 12-jarige heen gaat,waar ik totaal geen begrip vond of respect voor de etenswijze.

Moet zeggen dat ik blij verrast was dat de juf mij vroeg om op een briefje te schrijven wat ze die dag kregen met schoolreis en of ik een alternatief wilde mee geven.

Fantastisch en heb dit ook meteen uitgesproken naar de school.

Volgende week eten ze patatjes op school om de overblijf te promoten, daar ga ik weer met een potje mayo achteraan 😉

Fruit eten wij hier thuis alleen biologisch, op het kdv krijgen ze minimaal aan fruit en aardbeien/druiven heb ik verboden vanwege de gifstoffen, alsof ik weet waar het meeste op/in zit?

Het scheelt nu ze op school zit, de 1-na jongste, ik geef mee wat ik graag zie dat ze eet, ze zijn echte fruiteters dus dat scheelt.

Op school mag ze van mij niet ruilen met fruit, ik heb bio en de anderen vaak niet.

Zelf eet ik bv als ik brood eet, zuurdesem,maar het is te duur om het hele gezin mee te voeden.

Mijn vriend eet zoals hij wil en we respecteren elkaar hierin, zolang het niet qua financien te gek wordt.

De kinderen zeggen vaak zelf, zit daar e in? dan mag ik het niet of ze zeggen tegen de juf of degene die de traktatie doet, die ruil ik wel even met mama tegen zonder e, die heeft mijn mama wel.

Ze weten precies wat ze wel en niet mogen van mij, op tafel weten ze excact wat van papa is en wat wij eten en maken er geen probleem van.

Wanneer er gesnoept wordt is dat ook 1 of 2 snoepjes en niet een doosje of handvol, zolang ik ze zo ermee opvoed weten ze niet beter en benoem dit ook bij buitenstaanders of logeerpartijtjes.