Re: ratel ratelt ook even :-)

Forum Forums Stel jezelf even voor ratel ratelt ook even :-) Re: ratel ratelt ook even :-)

#51191

Anoniem

dank je wel, ben bekend met chaotisch schrijven en heb beeld bij alles wat ik hoor en zeg, best leuk eigenlijk.

Ik zelf zou ook de stempel adhd dragen denk ik, maar ook die van autist en hsp-er enz.

Ik vind al die stempels maar zo zo al ben ik er wel van overtuigd dat er mensen zijn die op een ander bewustzijnsniveau leven, zo ook kinderen.

Mensen die voelen, in de flow zijn, als je snapt wat ik bedoel.

Ik zelf heb erg “last” van sychroniteit, heb veel dingen als dubbele cijfers zien, ergens aan denken en dan gebeurd er iets wat precies daarmee verband houd.

Iets waar ik het over heb en dan 5 minuten laten gaat de telefoon of zie ik dat gebeuren, heel apart,maar stoort me niet echt.

Ik heb er inmiddels een boek over gekocht maar kom er niet toe het te lezen.

Ben erg nieuwsgierig,maar merk dat de vele informatie me af en toe oplokt en ik niet goed weet waar te beginnen of welke weg te gaan waarin ik mij wil verdiepen.

Kinderen is toch mijn ding en ik heb het gevoel dat ik daar iets mee moet, mensen wakker schudden en laten zien dat alles niet is zoals het lijkt en dat je het stuur in eigen hand kan nemen, dat niet alles wat er gezien en gezegd wordt per definitie het goede is.

Mensen zijn net schapen en nemen vanzelfsprekend aan dat wat bv de media of de dokter zegt wel zo zal zijn,mensen doen aan symptoombestrijding en kijken niet waar iets vandaan komt, de makkelijke weg zeg maar.

Ik zie idd ook meer en meer mensen stil staan en nadenken over voeding.

Ik wordt gelukkig niet voor gek verklaart,maar het is lastig om in gesprek te gaan met een school als je ziet dat een traktatie zo enorm is en bomvol e en suikers,maar men alleen maar denkt ja de kinderen vinden het anders geen feest.

Volgens de leraar van mijn dochter zouden de kinderen het er volgend jaar nog over hebben wanneer ze niet op ijsjes, chips in alle soorten en 6 soorten snoep zou trakteren.

Als ouder moet je zelf continue initiatief nemen om je kind toch te laten participeren aan de groep zonder dat het een buitenbeentje wordt.

Sommige ouders vragen mij waarom ik anders eet en er zo op let, dan begin ik het ritalinverhaal en onze ervaringen omtrent hoe we nu aan tafel zitten, in gesprek i.p.v. gillend en hopend dat het eten binnen 15 minuten voor bij is en het bedtijd is.

Ik las ergens, door dennis volgens mij, dat hij eigenlijk wienig meer op visite o.i.d. gaat omdat mensen niet datgene in huis hebben wat hij eet of het niet op een bepaalde wijze bereiden, ik merk dat ik mijn kinderen ook wel partijtjes ontneem of activiteiten van school, puur omdat ik weet dat wat er te eten is veel is en heel veel bagger.

Ik heb het daar best moeilijk mee, doordat mijn kids zo sociale activiteiten missen waarover later nog gesproken wordt en zij dan niet mee kunnen doen.

Je hoort het al, ik ratel erop los 😉

Ik stop maar weer even.

groetjes