Re: ozone generator

#24224

E123
Bijdrager

Dia,

Wat goed dat je zo’n ding hebt aangeschaft. Ik heb er nog altijd veel plezier van. Het slangetje moet je er de eerste keer idd met een beetje geweld opduwen. Die steentjes kun ook in het slangetje schuiven. Handig voor als je bijvoorbeeld olijfolie wilt ozoneren en al helemaal heerlijk om in een bad te doen. Als je de lucht wilt reinigen hoef je het slangetje niet te gebruiken, maar kan natuurlijk wel, wat jij wilt. Het wordt aanbevolen om de ozongenerator een beetje hoog neer te zetten als je de lucht wilt reinigen, omdat ozon zwaarder is dan lucht. Ik heb hem gewoon op mijn bureau staan en dat werkt ook prima vind ik. Ik ruik de ozon dan door de hele kamer heen.

Je mag het apparaat net zolang gebruiken als je wilt, maar hij gaat tot max 40 minuten, daarna moet je hem opnieuw instellen. Het is wel aan te bevelen om het heel rustig op te bouwen, de een reageert natuurlijk heftiger op ozon dan de ander.

Ga ook niet met je gezicht dicht bij het apparaat zitten en pure ozon inademen. Hierdoor kunnen je longen flink gaan prikken. Na een kwartiertje gaat dit wel weer weg, maar erg fijn is het niet.

Als je een bad hebt, een beetje keltisch zeezout en dan het apparaat erin met het steentje. Krijg je een ozon bubbelbad van. Echt heerlijk!

Evan