Re: Ozon tandzorg / tand herstel en onderhoud

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Ozon tandzorg / tand herstel en onderhoud Re: Ozon tandzorg / tand herstel en onderhoud

#11671

Webmaster
Bijdrager
Quote:
Er worden veel goede resultaten met GNM gehaald, dus vind het niet iets waar je maar gewoon eens om moet lachen.

Evan, ik zie nu pas je post. Dorien en ik zaten daar niet om te lachen, dus je trekt dit uit verband. Als mensen conflicten of andere vormen van stress kunnen ontladen dankzij GNM kan ik daar niets op tegen hebben. Ik ben hiervoor echter te aards, te nuchter. Mijn punt was dat dit wederom een benadering vanuit het hoofd is en totaal voorbij gaat aan fysieke en biochemische verstoringen. Dit stond ook te lezen in de post waar je op reageerde. Het lijkt erop dat je een onmiddellijke emotionele reactie vertoonde omdat ik een snaar bij je heb geraakt. Op zich goed, want je geeft aan dat er nogal wat verborgen boosheid bij je zit!

Quote:
Jij hebt het er de laatste tijd vaak over dat we weer helemaal terug moeten naar de bodem, de onderbuik, dus de lage chakra’s. Nu vroeg ik me af, zitten we niet al met z’n allen veel te veel in de lagere chakra’s, op het niveau van vechten, vluchten, voortplanten en overleven?

Zitten we niet te hoog EN te laag? En moeten dus niet op zoek naar het midden, het hart (hemel EN aarde)?

Mijn punt is niet dat we hoog of laag moeten zitten maar de RICHTING waarin de energie stroomt. Deze hoort niet van boven naar onder te gaan maar andersom, van onder naar boven. Er kan alleen iets groeien vanuit een gezonde bodem. Maar nu herhaal ik mezelf opnieuw, want dit stond wederom allemaal in dezelfde post. Je had mijn woorden dus beter moeten lezen voordat je impulsief reageerde. Aan de andere kant: als ik een snaar bij je heb geraakt, goed, laten we gaan sparren!

Mike