Re: Ozon tandzorg / tand herstel en onderhoud

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Ozon tandzorg / tand herstel en onderhoud Re: Ozon tandzorg / tand herstel en onderhoud

#11667

E123
Bijdrager
Quote:
Laten we er inderdaad maar eens goed om lachen. Je hebt nu in nabije kring te maken met een kankergeval. De Nieuwe Germaanse Geneeskunde van dr. Hamer schrijft diverse soorten kanker, maar ook andere ziektes, toe aan ‘conflicten’. Volgens hem bestaan er geen kankerverwekkende stoffen. Om de een of andere reden blijven we toch maar het liefst in onze kop hangen en denken we het daar op te lossen door dingen weg te denken, te wensen of te mediteren.

Ik vind het zeker wel wat hebben, dat german new medicine van dr hamer. Komen we gewoon weer bij het bekende EN-EN verhaal uit. EN gezond eten, EN gezond denken, EN gezond voelen. Er worden veel goede resultaten met GNM gehaald, dus vind het niet iets waar je maar gewoon eens om moet lachen. Mijn zus is nu bezig met een opleiding tot EFT-therapeut en haalt nu al opvallende resultaten bij mensen. Niet dat je simpel geneest door jezelf gezond te denken of mediteren, maar misschien wel doordat je effectief angsten en conflicten aan het ontladen bent die normaal 24 uur per dag de BIJNIEREN belasten.

Quote:
Wat de natuurvolkeren van Price steevast lieten zien dat de ultieme spiritualiteit vanuit een AARDEbewustzijn of MOEDERbewustzijn afkomstig is, van ONDERUIT dus.

Jij hebt het er de laatste tijd vaak over dat we weer helemaal terug moeten naar de bodem, de onderbuik, dus de lage chakra’s. Nu vroeg ik me af, zitten we niet al met z’n allen veel te veel in de lagere chakra’s, op het niveau van vechten, vluchten, voortplanten en overleven?

Zitten we niet te hoog EN te laag? En moeten dus niet op zoek naar het midden, het hart (hemel EN aarde)?