Re: Overzichtelijkheid onderwerpen forum

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Overzichtelijkheid onderwerpen forum Re: Overzichtelijkheid onderwerpen forum

#48307

autumn
Bijdrager

Ik herken wat je schrijft Angela. Er zijn veel topics en veel posts. Sommige posts zijn informatief en duurzaam nuttig en sommige zijn meer als een chat en zouden na een dag of een week weer weg kunnen gaan, waardoor de topics ‘zuiver’ en compact blijven voor naslag. Eigenlijk zou je per post een onderscheid moeten kunnen maken tussen kort of lang gepost worden. Maar mensen reageren op elkaar en het zal niet meevallen om altijd dit onderscheid te maken. Misschien is er iets met kleur mogelijk, zodat informatieve stukken in een andere kleur of lettertype staan dan chat-stukken. Ik gebruik tegenwoordig vaak vet en onderstreept zodat in 1 oogopslag duidelijk wordt wat het onderwerp van mijn post is. Met bewust lay-out gebruik en compacte titels kan het ook allemaal een stuk overzichtelijker worden dan hoe het soms gaat.

Wat we wel kunnen doen is niet te snel zelf weer een topic opstarten, maar eerst eens goed zoeken of er al een topic over bestaat. Ook zouden de topics misschien in cateogrieen verdeeld kunnen worden.

Ik heb er persoonlijk niet zo veel last van. Ik heb de interessantste topics voor mezelf bij mijn favorieten/bookmarks staan. Je kunt onder aan de post op # klikken en dan krijg je een linkadres van precies die post. Die kan je dan bij je bookmarks zetten. Ik heb daar een mapje WAPF gemaakt.

Ook met info zoeken op het forum gaat het goed sinds ik onderaan de zoekpagina “You may also try to search with google” gebruik.