Re: overgang

#23650

ruud
Bijdrager

@Janse: ja dat varkenshormoon: dat heb ik ook al geprobeerd, maar nog niet met het argument dat de thyrax haar schildklier helemaal om zeep helpt voor zover dat bij haar toch niet al het geval is.

En idd is het nog geen gelopen race met die zus van mij.

Ze wilde uit zichzelf verder praten met mij en ze wilde expliciet het gesprek weer oppakken bij het onderwerp fytinezuur.

Dus zo erg is het dus niet.

@ Dirtsa en Rapunzel, dat klinkt logisch: dat haar lichaam nu gif eruit probeert te werken.

En ook dat ze in elk geval in zichzelf het stoppen met roken de schuld zou geven.

Ze geeft ook de pil de schuld die ze bij de dokter had gehaald om de tijd van het stoppen met roken te overbruggen.

Wat voor pil het was joost mag weten, maar goed heeft die haar niet gedaan in elk geval.

Maar ze is ook weer niet zo verantwoordelijkheid afschuiverig, behalve als het om haar baan gaat volgens mij, zelfs als die ten koste van haar gezondheid gaat (dan maar doorspuiten!).

Ik heb haar niet gehoord over slijm.

Mijn vriend wel, die klinkt als een rochelende ouwe man, zoals hij zich van het slijm probeert te kwijten: hij is langzaam aan het stoppen: hij houdt er ook een grafiek van bij: van hoeveel hij nog rookt vergeleken met eerdere tijden.

Bij mijn zus krijgt het stoppen met roken niet alle schuld en haar artsen zeggen ook dat het de druppel was, maar dat er zeker meer aan de hand geweest moet zijn en dat gelooft ze ook wel.

Ik heb het met mijn zus nog niet over gif gehad trouwens, daar kwamen we niet eens aan toe.

En dan nog dit trouwens: ik hoorde in de uitzending van http://www.gezondheidradio.tk -editie 13 december 2011- dat de rijksvaccinatieprogrammas begonnen vanaf 1960. Ik denk dat mijn zus van 1961 is. Zij, mijn iets oudere broer en ik: wij zijn qua gezondheid er het bekaaist afgekomen in onze familie volgens mij. Maar de broer tussen mij en mijn zus is vrij slim voor zijn gezondheid en spaart zijn gezondheid en mediteert volgens mij heel veel en neemt veel rust. In mijn gezin zijn vooral de vrouwen te flinkerig en te zeer aangepast aan de maatschappij met een keurige baan en zo. Vroeger vond ik dat een voordeel, maar nu zie ik dat net anders. In elk geval denk ik dat die vaccinaties echt echt heel slecht zijn voor de gezondheid. En ik heb ze ook gehad al bij een leeftijd van 2 maanden oud. Echt wreed. En er is geen dubbelblind onderzoek gedaan naar de gevolgen van het terugschroeven van vaccinaties naar zo´n jonge leeftijd. Zo´n jong kind KAN geen antistoffen vormen, hetgeen de theorie is: het trainen van een immuunsysteem: dat kan pas vanaf een bepaalde leeftijd voor zover het kan uberhaupt.