Re: Osteoporose

#33997

HeleenQ
Bijdrager
Quote:
Gerrit, kiem jij linzen e.d. ook na het wellen of heeft dat te weinig voordelen volgens jou?

Nee, dat doe ik niet, ik kook het na 8-10 voorweken in zeezout, goed spoelen en dan 40 minuten koken. Bewaar dit in koelkast zodat ik elke dag wat kan pakken.

Quote:
Ik weet wat je hebt gezegt over de nekpijn, maar nu blijkt toch dat ik ook met een whiplash loop. Het is zaak dat ik hieraan zo snel mogelijk geholpen word, heb er veel pijn aan en is een andere pijn als de pijn na het eten van vetrijke dingen.. Voel het nu zelfs bij het slikken, iets zit er niet goed.

Dan zou je dus van beide last kunnen hebben omdat je zegt dat je nog een andere nekpijn bij vet eten hebt… ga voor die atlas corretie en werk tegelijk aan je lever/gal probleem!

Quote:
Ik weet het Gerrit, maar oh wat is dat lastig zeg! Soms heb ik momenten dat ik zo vol zit dat ik me er echt niet lekker bij voel. Heb me dus voorgenomen steeds kleine hoeveelheden over de dag te nemen. Zoiezo goed voor de bijnieren

Zorg dan dat je enkel voeding met zéér hoge voedingswaarde eet en geen sapjes en theetjes om te vullen. Gewoon lekker rood hereford vlees (is gemarmerd vlees met veel vet ertussen), in alle vormen, van biefstuk tot schenkel tot riblap, yummie! Verder die linzen, bottensoepen van hoge concentratie en vooral ook rauwe eigelen, het makkelijkst opneembaar voor je lichaam! En qua zuivel, voel het zelf, ik probeer het af en toe maar werkt nog niet, dus ik laat het bij af en toe wat griekse yoghurt snoepen (theelepel) als ik het klaar maak voor mijn vrouw.

Quote:
Ik doe veel met jullie tips en advies, al lijkt het soms dat ik dingen meerder keren moet horen.

Mag ik zeggen dat je hardleers en tikkeltje eigenwijs bent? Of schrijf je me nu uit? 🙂 Inderdaad, we hebben het al zo vaak tegen je gezegd, en dat enkel voor je eigen gezondheid, doe er wat mee! En stop met poedertjes en pillen, ik klink nu fel, maar vind dit nodig en ‘t is voor je bestwil.

Suc6!