Re: Organic zaden/groente en fruit

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Organic zaden/groente en fruit Re: Organic zaden/groente en fruit

#23184

simone
Bijdrager

Heb van mijn boeren famillie gehoord dat genetisch manipulatie er na drie jaar uitgaat, weet niet of dit klopt en dat als je hormonen gebruikt je het elke jaar moet gebruiken anders het niet meer hormonaal is, klopt dit of is dit een fabeltje want aardappelen zijn tegenwoordig heel erg groot en aangezien ze van de Indianen uit Peru komen en ze heel erg klein zijn van oorsprong vraag ik me af of de biologische variant die ook nog groot is hormonen of genetische manipulatie vrij is.

Heb vaker gehoord dat er meer homoseksuelen ontstaan door het eten van hormonaal voedsel en omdat drinkwater nog veel vrouwelijke hormonen bevat die de mannen binnenkrijgen.

Begrijpen jullie mij niet verkeerd, ik heb totaal niets tegen homosexuelen, voor mij is iedereen gelijk maar er is een dorp in Turkije en geloof het of niet, het is een paar jaar geleden heel vaak in het nieuws geweest dat de mannen die daar wonen en opgroeien na een tijdje onverklaarbaar of homosexueel of bisexueel worden. In ieders geval vrouwelijk(er) ook qua geslachts organen en borsten.Heb de interviews op tv gezien met verschillende mannen die aan het woord waren en dan vertellen ze dat ze bijna allemaal op een bep. leeftijd steeds vrouwelijker werden en dat sommige mannen heel angstig waren dat hen ook hetzelfde lot te wachten stond. Je kon er de klok op gelijk zetten, zo’n 90 procent van de mannen in dat dorp en men beweert dat het door iets in de grond, voedsel of water zou komen.

Dit heb ik dus vaker van verschillende bronnen gehoord.

Does anybody know ’bout it?