Re: orgaanvlees

#40675

simone
Bijdrager

Nu ga ik maar eens zo’n flinke voorraad wild vlees halen en invriezen. Niet vacuum, ik heb het niet zo op plastic.Als ik nu eens 25 kilo vlees haal met veel orgaanvlees ertussen dan vraag ik me toch af als ik het zo invries in bakken wat ik normaal gesproken ook met gehakt doe. Het zal qua smaak niet zo veel uitmaken maar qua verlies van voedingsstoffen lijkt me ook niet.

Weet iemand hoeveel vlees of andere voedingsmiddelen qua vitamine, mineralen etc. verliezen als je het invriest zeg maar hoeveel procent na een bepaalde tijd?

Denk bijna te verwaarlozen omdat eskimo’s en andere landen waar het koud is dat heel gebruikelijk was voordat er een diepvries bestond lijkt mij.

Voeding moet niet te moeilijk zijn heb ik altijd gepredict en mensen om me heen vonden dat altijd raar maar ik vind dat bijvoorbeeld vlees niet door de saus goed moet smaken maar dat als het basis ingrediënt in dit geval vlees met een beetje zout gewoon zo al heel goed moet smaken en niet zoals menigen om me heen meer saus eten als vlees omdat hun vlees opgefokte hormonaal bewerkt vlees is.Ok lekkere saus op basis van goede vetten en ingrediënten ben ik wel voor te porren maar de saus mag niet als verdoezelaar van het slechte product gelden. Ya know wha’I’m sayin’?

Gewoon heel veel vlees opslaan en veel vlees en orgaanvlees eten. Heel voedzaam en je hoeft niet moeilijk te doen.