Re: oplossingen voor hypoglycemieproblemen

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid oplossingen voor hypoglycemieproblemen Re: oplossingen voor hypoglycemieproblemen

#25812

Webmaster
Bijdrager

Dorien,

Het klinkt alsof jij goed bezig bent! Je mag van geluk spreken dat je lichaam je zo zwaar afstraft, want menigeen loopt rond met een schommelende bloedsuikerspiegel en merkt er nagenoeg niks van, behalve wat kleine symptomen zoals wat hoofdpijn, steken in de zij, hier en daar wat vergeetachtigheid, soms misschien wat duizelig en misschien zelfs ook af en toe wat misselijk. Niets echter wat erg genoeg is om maatregelen te nemen. Jij hebt dat wel.

Ik had dat ook. Het is de reden geweest waarom ik mezelf uiteindelijk bij kop en kont heb gepakt op 38-jarige leeftijd en waarom ik nu zonder enige vorm van hypoglykemie of hyperinsulinemie hier zit te schrijven. Ik heb bijv. behalve groene thee verder nog geen hap op, omdat mijn maaltijden zo voedzaam zijn dat ik ‘s ochtends heel vaak niet hoef te eten. Daar hoefde ik vroeger niet aan te beginnen, dan liep ik de rest van de dag achter de feiten aan!

Mike