Re: Ook even voorstellen: Alexandra

Forum Forums Stel jezelf even voor Ook even voorstellen: Alexandra Re: Ook even voorstellen: Alexandra

#50345

Alexandra
Bijdrager

O, dat is t met aardappelen, een nachtschade. Dat was niet tot me doorgedrongen.mwist al wel dat t beter niet gegeten kon worden, maar niet waarom. Kon gewoonweg de verleiding niet weerstaan toen ik ze voor anderen moest bakken :s Tomaten heb ik weg gegooid, zodra ik erachter kwam dat ze niet goed voor je zijn. Heb er jaren over gedaan om ze te leren eten, had beter naar t kind in mij moeten luisteren! Die moet niets van tomaten hebben 😉

En peper mag dus ook beter van niet… Heb t in mijn bouillon gedaan. Gelukkig niet zo veel, maar de peper gaat uit t kastje!

Worstenbroodje wist ik dat niet goed was, maar had honger en er was niets anders. Ik weet nog niet hoe ik me dusdanig kan verzadigen dat ik om 13.00 uur geen honger heb. Of wat ik allemaal mee kan nemen naar t werk aan eten zodat ik verzadigd ben gedurende de hele dienst. Zit nog maar in de eerste week van mijn nieuwe levensstijl en ben nog erg zoekende.

Ik heb alles uit mijn koelkast en voorraadkast gehaald, want overal zitten e- nummers in. En een kapitaal uitgegeven aan een nieuwe gezonde basis. En toen dacht ik, ik weet dat Keltisch zout de voorkeur heeft, maar ik maak nu eerst de Himalaya op.

Ik zal van de week eens op kruidenjacht gaan en binnenkort de appelsmoothie proberen. Moet nog wel even wat grenzen doorbreken, klokhuizen, pitten, wit van de citroen….. Maar dat komt goed! Zal ook kijken naar de thee.

En mocht ik thuis zij. Tussen 13.00 en 15.00 uur, lekker met een kruik gaan liggen. Dat heb ik nog niet eerder gedaan. Heb wel gelezen over een zapper tegen je lever. Is de zapper van 36 dollar hiervoor voldoende?

Dank je voor de tips Dirtsa!