Re: Ook even voorstellen: Alexandra

Forum Forums Stel jezelf even voor Ook even voorstellen: Alexandra Re: Ook even voorstellen: Alexandra

#50358

Alexandra
Bijdrager

Afgelopen vrijdag/zaterdag de grote zuivering gedaan en sinds zaterdagavond weer iedere dag last van een pijnlijke en gevoelige levensteken. Waar ik voorheen de avond na de zuivering een gevoelige lever had (of koliekaanval) lijk ik nu erg terug te vallen.

ik loop al maanden tegen het randje van overspannen aan door de werksituatie, dat in combinatie met maandenlang pijn en weinig slaap door een gevoelige lever en koliekaanvallen. Sinds ik volgens wapf ben gaan eten kreeg mijn lichaam een boost, waardoor ik mezelf geestelijk staande wist te houden. Afegelopen donderdag ben ik na mijn werk huilend naar huis gereden en heb ik mijn baas verzocht om mij 1 dag eerder vakantie te geven. Dit kon gelukkig en ik ben gelijk de grote zuivering gaan doen met het idee dat ik in mijn vakantie (drie weken) er dan twee kan doen.

Vandaag vanaf het middaguur al een zeurende leverstreek en geen bitterzout bij de hand, want ik was een dagje weg. Dit heb ik vroegtijdig afgebroken, omdat ik een koliekaanval voor wilde zijn en naar huis gegaan voor een glas bitterzout. Me wel aan wapf gehouden, had gewoon alles meegenomen 😀

Nu vraag ik me af, zijn mijn huidige klachten een terugslag vanuit de stress en voel ik dat op mijn zwakke plekken of moet ik iets veranderen aan mijn voeding?

Adrenal gebruik ik nu twee capsules. Verder sole, rauwe melk, vlees, slagroom, milde zuivering, wat groente.

Mijn klachten zijn erg vermoeid, mezelf niet kunnen zetten tot dingen die moeten in de huishouding en pijnlijke lever/galblaas.

Iemand ideeën of tips?