Re: Onze kwelgeest Martijn Katan

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Onze kwelgeest Martijn Katan Re: Onze kwelgeest Martijn Katan

#18289

Webmaster
Bijdrager

Wim-Lex en Maxima zijn van de depopulatie-agenda. Voor nietsvermoedende burgers dienen zij echter als voorbeeld, dus als zij zeggen dat de magnetron goed is, dan volgen hordes onnozele burgers dit voorbeeld. Wim-Lex houdt zich bezig met water. De powers-that-be hebben al de controle over ons voedsel, onze gezondheidszorg, onze energie, ons geld en hun volgende doelwit is ons water.

Jaarlijks komen de powers-that-be bijeen voor de Bilderburgconferentie, onder voorzitterschap van de moeder van Wim-Lex, Bilderbea. De Bilderbergconferentie is in het leven geroepen door de opa van Wim_Lex, wijlen prins Bernhard, ex-SA’er en SS’er, die steekpenningen heeft aangenomen van het miltaire bedrijf Lockheed en nazi’s m.b.v. de KLM heeft helpen ontsnappen naar Argentinie.

Maxima houdt zich bezig met microkredieten in de Derde Wereld. Niet alleen worden complete landen en continenten via de Wereldbank en het IMF in slavernij gehouden d.m.v. leningen en schuld, ook individuele burgers zijn van de banken als ze eenmaal een microkrediet aangaan. En de link Argentinie, nazi’s en het Nederlandse koningshuis is met Maxima weer voortgezet. Haar vader had als favoriete hobby om dissidente burgers levend het vliegtuig uit te gooien!

Ogenschijnlijk lijken het voorbeeldige mensen die zich inzetten voor een betere wereld. In werkelijkheid maken ze onderdeel uit van een zeer duistere agenda die gericht is op een werelddictatuur, een wereldmunteenheid, een wereldreligie, etc. Uiteindelijk zal ons dit verkocht worden als een ‘gemeenschappelijk antwoord op een gemeenschappelijk probleem’. Zorg ervoor dat er een crisis op wereldschaal ontstaat en de roep om een wereldwijde oplossing zal vanzelf ontstaan. Dit gebeurt door kunstmatige schaarste. Wim-Lex zorgt voor waterschaarste, Maxima voor geldschaarste door schulden die nooit terugbetaald kunnen worden, terwijl Bilderbea met haar clubje jaarlijks de wereld verdeelt als een taart.

Tijd om wakker te worden en de koffie te ruiken, lijkt me! Daarom wil men ook niet dat we zo goed eten, want met functionele hersens zijn we weer in staat tot het leggen van verbanden en een kritisch denkvermogen!

Mike