Re: Onze kwelgeest Martijn Katan

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Onze kwelgeest Martijn Katan Re: Onze kwelgeest Martijn Katan

#18273

Webmaster
Bijdrager
Quote:
Dan heeft die nooit alleen wondroos, maar ook vaak andere -rozen bij zich (gordelroos bijv, maar er zijn er meer) en bijv. herpesvirussen bij zich.

Er bestaan geen herpesvirussen. Voorbeeldje: een ‘koortslip’ zou ook worden veroorzaakt door een herpesvirus. Ik ken 2 mensen die dit regelmatig hebben. Wat opvalt is dat telkens als ze onder hoogspanning staan ze een koortslip krijgen. Stress dus. Het wordt tijd dat jullie je gaan verdiepen in epigenetica, wat verwijst naar iets wat de genen overstijgt.

Wist je dat slechts 2% van ons DNA ons fysieke lichaam bouwt? De andere 98% wordt door de materiele ‘wetenschap’ weggewuifd met een wel heel arrogante term: ‘junk-DNA’. O ja? Heeft God een foutje gemaakt door ons een DNA-capaciteit te geven van 100%, waarvan we slechts 2% nodig blijken te hebben? Dat geloof je toch niet zelf!

Epigenetica kijkt naar die andere 98% en in hoeverre die van invloed is op de 2% materiele DNA. Die 98% is nl. IMMATERIEEL, oftewel pure energie! Leer die beter beheersen en je hervormt jezelf ook in materiele/fysieke zin. Een goed boek hierover is The Biology of Belief van Bruce Lipton. Momenteel lees ik Deep Nutrition, dat hier ook over gaat. Dank, Astrid, voor de tip, een fascinerend boek!

Mike