Re: Onze kwelgeest Martijn Katan

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Onze kwelgeest Martijn Katan Re: Onze kwelgeest Martijn Katan

#18244

Webmaster
Bijdrager

Als je mijn definitie van ziekte accepteert (een vergiftigingscrisis veroorzaakt door voedingstekorten) en je beseft dat deze vergiftiging zich in net zoveel vormen kan manifesteren als er mensen zijn (vandaar ook de vele ziektebeelden met allemaal verschillende benamingen), dan zijn de ziektes die jij noemt, als ze inderdaad al natuurlijk voorkomen, simpelweg verschillende uitingsvormen van inwendige vergiftiging.

De knutsel’virussen’ worden ingebracht via vaccins die rechtstreeks in de bloedbaan terechtkomen en zogeheten ‘cytokinenstormen’ uitlokken, oftewel een immuunsysteem dat op hol slaat. In 1978 kregen homo’s in Manhattan een ‘vaccin’ tegen ‘hepatitis B’. Enkele jaren daarna deden zich de eerste gevallen van wat later AIDS zou worden genoemd voor onder New Yorkse homo’s. AIDS lijkt veel op kanker en betreft eveneens een totale ineenstorting van het immuunsysteem.

Overigens ontken ik niet het bestaan van bacterien, schimmels en parasieten. Maar het bestaan van virussen is nog nooit aangetoond.

Mike